Ontmanteling Van Speykstraat Leiden

Ontmanteling Van Speykstraat Leiden

Ontmanteling Van Speykstraat Leiden

Adex Groep werkt aan de Van Speykstraat in Lisse aan het amoveren en saneren van drie flatgebouwen. Vorige week zijn wij van start gegaan met het amoveren van de laatste fase middels een CAT336 UHD kraan. Ons specialistische koppel Gerjan en Dennis (met Edwin als uitvoerder) zorgen er samen voor dat de ontmanteling nauwkeurig en met zo min mogelijk overlast voor de omgeving verloopt.

De eerste twee gebouwen worden als eerst in hun geheel ontmanteld zodat de opdrachtgever zo snel mogelijk met de voorbelasting van de nieuwbouw kan starten, zo zorgen we er samen voor dat het gehele project zo efficiĆ«nt mogelijk verloopt.  Hierna starten wij met het derde gebouw, hier bevind zich een inpandige transformator welke een groot gedeelte van de wijk voedt en in bedrijf moet blijven. Met slimme oplossingen beschermen wij de transformator, door deze bijvoorbeeld:  los te zetten, in te pakken met beschermende materialen en schotten te plaatsen zodat eventueel vallend puin opgevangen wordt.

Nadat de gebouwen volledig ontmanteld zijn wordt het vrijgekomen puin (ca. 10.000 ton) op locatie gebroken, en leveren wij het terrein netjes op zodat de opdrachtgever hier een prachtige energie neutrale woonwijk kan realiseren.

1139