3421

Onze mensen zijn de kern van ons bedrijf. Mensen die zich goed voelen en met plezier werken, presteren beter en zorgen voor een goede sfeer. Maar soms heeft iemand te maken met een tegenslag, waardoor het plezier in het werk even wat minder is.

Met Adex in beeld bieden we onze collega’s passende ondersteuning en helpen hen het plezier in leven en werk weer terug te vinden.

 

We werken graag met je samen

Het ‘in beeld’ team staat voor je klaar dat je helpt bij allerlei zaken. Van hulp bij het schrijven van een brief tot het luisteren naar je verhaal en je een spiegel voorhouden. Kritisch maar oprecht. 

We kunnen ook ondersteunen in menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten of creativiteit. Financiële ondersteuning doen we niet. We kunnen je wel helpen om je financiën op orde te brengen (bijvoorbeeld met een budgetcoach). We werken graag samen met jou aan een oplossing. Het allerbelangrijkste is jouw welzijn.

 

Waar kun je Adex in Beeld zoal voor benaderen?

We zeiden het al, je kunt bij ons terecht voor van alles. Bijvoorbeeld:

  • Voor hulp bij het op orde krijgen van je financiën. 
  • Een luisterend oor als je even niet lekker in je vel zit.
  • Als je hulp nodig hebt bij het aanvragen van toeslagen.
  • Misschien vind je het lastig om een moeilijke brief te schrijven. 

 

Hoe kun je hulp vragen?

Zit je met een probleem en kun je niet bij je leidinggevende terecht? En wil je er eens over praten met een onafhankelijk, betrouwbaar persoon? Of denk je dat we jou op een andere
manier kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar inbeeld@adex.nl.

 

Aanvragen worden strikt vertrouwelijk behandeld

Adex in beeld kijkt naar je (aan)vraag en kijkt of- en op welke manier we je kunnen bijstaan. Als je een aanvraag indient, krijg je altijd een bericht waarin we uitleggen of we je wel of niet kunnen helpen. Besluiten we je hulpvraag te gaan behandelen, dan gaan we samen aan de slag. Uiteraard behandelen we elke aanvraag strikt vertrouwelijk!