Onze oplossingen

Onze oplossingen

Adex Groep staat voor een gedegen aanpak van uw ontmantelings- of saneringsproject. Met ervaren medewerkers en focus op hoogwaardig hergebruik van materialen maken wij meer van uw project.

Om zoveel mogelijk materialen te kunnen hergebruiken (trede B op Ladder van Lansink) heeft Adex Groep ervaren en gespecialiseerde demontageteams. Deze demontageteams demonteren gebouwonderdelen en materialen, om deze een tweede leven te geven via onze eigen webshop en ons netwerk van partners.

Dit gebeurt via onze circulaire hubs; Het centrum van de op- en overslag van gebruikte bouwmaterialen. Daarnaast wordt in onze volwaardige houtwerkplaats hout dat vrijkomt uit onze projecten bewerkt tot nieuwe houten bouwmaterialen. 

Heeft u een vraag?

ADEX is bereikbaar op 0341 26 30 10 of info@adex.nl

Sloop & demontage

Veilig en zorgvuldig, met minimale overlast voor de omgeving

Hubs & bouwmaterialen

Focus op hoogwaardig en direct hergebruik van materialen en producten uit onze projecten

Sanering van asbest & ChroomVI

Maximale veiligheid, gecombineerd met kostenefficiëntie voor onze opdrachtgevers

Slim & Verzorgd

Met ‘Slim & Verzorgd’ zet Adex Groep een nieuwe standaard neer voor het circulair en slim ontmantelen van gebouwen. Een slimme manier van ketensamenwerking die voor onze opdrachtgevers leidt tot lagere kosten, minder risico’s en circulair hergebruik van materialen. Bovenal leidt onze manier van samenwerken tot een zorgeloos project waarbij alle partijen doen waar ze goed in zijn en optimaal presteren.

Meer weten over ‘slim & verzorgd’