Over Adex Groep

Marktleider in Nederland, voorloper in circulariteit en digitalisatie
Over Adex Groep

Van Beelen.nl naar Bnext.nl naar Adex Groep!

In de afgelopen 30 jaar is Bnext.nl (voorheen Beelen.nl) uitgegroeid tot duurzame aannemer in de sloopsector, recyclaar van bouw- en sloopreststromen en verwerker van bedrijfsafval. Deze drie activiteiten zijn ondergebracht in 3 bedrijfsonderdelen:

-      Bnext.nl Sloopwerken en projecten
-      Bnext.nl Recycling
-      Bnext.nl Bedrijfsafval

Overname door management

In oktober 2022 heeft het management van Bnext.nl Sloopwerken en Projecten de aandelen van dat onderdeel van Bnext.nl volledig overgenomen. Met de naamswijziging naar Adex Groep wordt deze verzelfstandiging bekrachtigd. Onder Adex Groep vallen de volgende onderdelen:

-      Adex Projecten (voorheen Bnext.nl Sloopwerken)
-      Adex Diensten (voorheen Bnext.nl Aannemingen)
-      Adex Milieu (voorheen Bnext.nl Milieu)
-      Adex Grondstoffen (voorheen Bnext.nl Grondstoffen)
-      Adex Hubs (voorheen Bnext.nl Hubs)
-      Adex Bouwmaterialen (Bnext.nl Bouwmaterialen)

Van Beelen.nl naar Bnext.nl naar Adex Groep!

Wij maken er meer van!

Mensen zijn de kern van onze organisatie. Bij Adex Groep werken collega's die trots zijn op ons bedrijf en zich daarom dagelijks  inzetten voor om onze bijzondere projecten uit te voeren.

“Wij zijn trots op onze opdrachtgevers en projecten. Gedrevenheid, resultaatgerichtheid en daadkracht staan centraal, zo werken wij samen hard aan het succes en de toekomst van Adex Groep.”

Adex Groep speelt een cruciale rol in de transitie naar de circulaire economie. Met onze opdrachtgevers en partners werken wij elke dag hard aan het sluiten van onze materiaalcirkels. Bij onze ontmantelingsprojecten hergebruiken we zoveel mogelijk materialen in hun huidige of vergelijkbare staat door demontage en indien nodig bewerking in een van onze circulaire hubs. Met vaste recyclepartners verzorgen we tevens de hoogwaardige recycling, indien direct hergebruik niet mogelijk is. 

 

Wij maken er meer van!
Samen daadkrachtig
Samen daadkrachtig Meer informatie?