Duurzaamheidsverslag 2021

Duurzaamheidsverslag 2021

Circulair in de hele keten

De transitie naar een circulaire en duurzame economie vraagt om een innovatieve benadering van de materialen die vrijkomen bij sloop, bouw en exploitatiefase van vastgoed en infrastructuur. Onze kernactiviteiten bestaan uit sloopwerken, het leveren van afvalcontainers, afvalinzameling en recycling. Wij werken daarbij gedreven aan een rol als ketenregisseur voor circulaire materiaalstromen en ontwikkelen steeds nieuwe manieren om materialen uit sloop- en andere activiteiten als product of grondstof direct terug te leveren aan klanten of afnemers.

Wij hebben acht locaties in Nederland. Deze liggen merendeels aan het water en bieden logistieke voordelen waardoor wij onze klanten optimaal en duurzaam kunnen bedienen. Wij zijn een belangrijke speler in de Nederlandse markt met een omzet van bijna 130 miljoen euro en meer dan 430 betrokken medewerkers. Sinds onze oprichting is innovatie één van onze belangrijkste drijfveren, waarbij digitalisering al jaren een belangrijk gereedschap is. 

Adex Groep was tot 2022 onderdeel van Bnext.nl. De duurzaamheidsverlagen tot en met dat jaar zijn zodoende onder die naam. 

Circulair in de hele keten