Werken aan projecten waar je trots op kunt zijn?

Kom werken bij Adex Groep!
Werken aan projecten waar je trots op kunt zijn?

Wij zijn Adex Groep

Adex Groep staat voor een gedegen aanpak van uw ontmantelings- of saneringsproject. Met ervaren medewerkers en focus op hoogwaardig hergebruik van materialen maken wij meer van uw project.

Om zoveel mogelijk materialen te kunnen hergebruiken (trede B op Ladder van Lansink) heeft Adex Groep ervaren en gespecialiseerde demontageteams. Deze demontageteams demonteren gebouwonderdelen en materialen, om deze een tweede leven te geven via onze eigen webshop en ons netwerk van partners.

Dit gebeurt via onze circulaire hubs; Het centrum van de op- en overslag van gebruikte bouwmaterialen. Daarnaast wordt in onze volwaardige houtwerkplaats hout dat vrijkomt uit onze projecten bewerkt tot nieuwe houten bouwmaterialen. 

Over Adex Groep

Wat kun je van ons verwachten?

Voor iedere collega binnen Adex Groep geldt dat we veel van hem of haar verwachten, maar daar staat dan ook altijd een mooie functie in een interessante branche en bij een prettige werkgever tegenover! We bieden je, naast een aantrekkelijk salaris, ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Als nieuwe medewerker volg je daarnaast een op jou afgestemd introductieprogramma om je snel in onze organisatie thuis te voelen. En natuurlijk word je goed begeleid tijdens het inwerktraject.

Los van dit alles biedt Adex Groep je iets wat misschien nog wel belangrijker is: een plezierige werkomgeving. Een werkgever waar je jezelf kunt zijn, hard werken en verantwoordelijkheid gewaardeerd worden en je steeds kunt blijven ontwikkelen!

En nu jij!

Zie jij jezelf al bij ons werken? Word je enthousiast van ons verhaal? Herken jij je in onze manier van werken en wil je er ook meer van maken? We nodigen je van harte uit om te solliciteren! Hieronder tref je onze actuele vacatures aan en kun je lezen hoe je hierop kunt solliciteren. Zit er niets voor je tussen? Zet deze pagina in je favorieten om later nog eens terug te keren. Misschien zit er dan iets voor je bij.

Kun je echt niet wachten om kennis met ons te maken? Een open sollicitatie is altijd welkom! Onze HR adviseur Brian ziet je motivatie en CV graag tegemoet. 

Wil jij meer weten over een vacature of over werken bij Adex Groep?

Contact dan Brian van de Graaf, onze HR Adviseur!
Wil jij meer weten over een vacature of over werken bij Adex Groep?

Nieuwe vacatures

Betonboorder- zager
Landelijk full-time (40 uur)
Assistent UHD sloopkraan
Landelijk Full-time (40 uur)
Sloper en deskundig verwijderaar van gevaarlijke stoffen
Landelijk Full-time (40 uur)
Handsloper
Landelijk Full-time (40 uur)
Voorman Sloopwerken
Landelijk Full-time (40 uur)