Demontage ING Bank Arnhem

Demontage ING Bank Arnhem

ING Bank Arnhem

Adex Groep is trots dat we onze kennis en ervaring in mogen zetten om van het voormalige pand van de ING Bank aan de Velperweg in Arnhem één van de meest hoogwaardige appartementencomplexen te realiseren.

In samenwerking met Borghese Real Estate wordt het project High Park gerealiseerd. Het appartementencomplex gaat circa 289 woonappartementen en commerciële ruimte opleveren met een prachtig uitzicht over Arnhem. De lagere bijgebouwen rondom het Kruisgebouw maken plaats voor een ruimtelijk openbaar park.

Adex Groep is de partner van Borghese Real Estate voor het strippen van het voormalige pand van de ING Bank. De werkzaamheden bestaat uit het demonteren en totale renovatiesloop tot op het betonnen casco.

Hergebruik materialen
Adex Groep heeft in maart dit jaar de totale renovatiesloop uitgevoerd tot op het betonnen casco. Hierbij zijn afkomende materialen als stalenbalken en tapijttegels zorgvuldige gedemonteerd en verkocht aan derden.

De trots van Arnhem
Wonen in High Park is wonen in een spraakmakend gebouw. Vanaf de oplevering in 1968 was het al de trost van Arnhem. Het imposante gebouw is een creatie van het internationaal bekende architectenbureau Broekbakema. Hun werk behoort nog steeds tot de top van de Nederlandse architectuur. Des te meer redenen om dit gebouw een tweede levens kans te geven als appartementencomplex waar de stad wederom meer dan trost op mag zijn.
 

Meer informatie over het project High Park in Arnhem is terug te vinden op de projectwebsite.