Parkeergarage gedemonteerd voor hergebruik

Parkeergarage gedemonteerd voor hergebruik

10 januari 2022

Parkeergarage gedemonteerd voor hergebruik

In Gemeente Dordrecht is Adex Groep de Veemarkt Parkeergarage in aan het demonteren. De onderdelen worden vervolgens door Ballast Nedam Parking getransporteerd en opgeslagen. Beide bedrijven werken samen om circulair bouwen in de praktijk toe te passen. De garage met 800 parkeerplaatsen zal elders weer worden opgebouwd. Door de (her)toepassing van bestaande producten voegen wij waarde toe aan onze projecten!

Adex Groep 

Adex Groep staat voor het sluiten van de materiaalcirkels. Al meer dan 30 jaar werken wij samen met onze opdrachtgevers aan concrete en praktisch toepasbare circulaire oplossingen. Dit heeft geresulteerd in een organisatie die volledig is gericht op het snel en vakkundig demonteren van materialen voor hergebruik, bijvoorbeeld met gespecialiseerde demontageteams en circulaire hubs.

3345

Ballast Nedam Parking

Ballast Nedam Parking heeft al 15 jaar ervaring met de bouw van remontabele parkeergarages. Al eerder kregen deze parkeergarages een tweede leven, zoals bij Dierenpark Amersfoort en bij station Almelo. Nieuw is dat we een niet remontabele parkeergarage gaan hergebruiken. Dit past in onze visie om producten opnieuw te gebruiken.

3348