The sky is the limit

29-02-2024
The sky is the limit

Achter de douane op Schiphol kom je wanneer je gaat vliegen óf hier aan het werk mag. De aankomende jaren zijn wij hier voor het laatste. Adex Groep renoveert in opdracht van BAM Bouw en Techniek ca 200 rust- en sanitaire ruimtes. Naast dit mooie, langlopende project hebben wij nog een tweetal andere projecten in uitvoering op Schiphol. Een mooie, dynamische en veeleisende werkomgeving.

Om de logistieke puzzel op Schiphol gelegd te krijgen werken we samen met Peinemann projectlogistiek. Om materieel, materiaal en gereedschappen tijdig naar en van de locatie te transporteren, is Peinemann een onmisbare schakel in de keten voor zowel Bam Bouw en Techniek als voor Adex Groep.

Schiphol, een wereld die 24 uur per dag in beweging is. Ook voor onze collega’s die de werkzaamheden zowel overdag als in de nachtelijke uren uitvoeren. Hiermee beperken wij mogelijke overlast voor personeel en reizigers. Tijdens de werkzaamheden demonteren wij het sanitair welke geschikt zijn voor hergebruik. Daarnaast wordt het afval nauwkeurig gescheiden. In fase 1 hebben we sanitair gedemonteerd voor hergebruik en daarnaast een scheidingspercentage van 99.5% gehaald!

Komende jaren zijn we hier nog wel even te zien. Gemiddeld leveren we één ruimte per week op.

3536