Renovatie woningen in Zaandam

Renovatie woningen in Zaandam

Geen post over grote kranen en kantoorpanden dit keer; ook renoveren van woningen past in de dienstverlening van Adex Groep! In een mooie volksbuurt van Zaandam werken we samen met VAN LITH BOUW om 30 gedateerde woningen te renoveren tot woningen die weer toekomstbestendig zijn.

Vanaf februari is het werk gestart door alle woningen van binnen te strippen en leeg te halen. Daarnaast zijn alle dakbedekkingen en dakkapellen in drie fases verwijderd om plaats te maken voor nieuwe geïsoleerde daken. Een uitdaging in dit werk is dat we om bewoonde woningen heen werken. Zodra de woningen zijn gestript gaat de aannemer gelijk in de woning om deze weer op te bouwen. Hiervoor is nauwe samenwerking en een goede planning belangrijk zodat de woningen zo snel mogelijk weer klaar zijn voor gebruik.

Volgens de uitvoerder van Lithbouw Jeroen Zegstroo is de samenwerking heel goed. “Het team doet het werk echt samen. Afspraken nakomen en wat voor elkaar over hebben. In een project van deze vorm kan het anders gaan dan vooraf bedacht en zoek je samen naar de oplossing om weer een stap voorwaarts te zetten”.

3499