Na goed resultaat volgt nieuwe opdracht

Na goed resultaat volgt nieuwe opdracht

Na een succesvolle samenwerking bij de herontwikkeling van het voormalige DSM kantoor in Sittard, mag Adex Groep in opdracht van Van de Kreeke | Habenu-van de Kreeke werken aan het project De Maaswachter in #Roermond.
 
In het voortraject van deze opdracht zijn we nauw betrokken geweest bij de planvorming. Na gunning zijn we gestart met het demonteren van binnenwanden van hout en gips. Door het zorgvuldig demonteren van de binnenwanden kon ook de isolatie worden gedemonteerd voor hergebruik! Ook de deuren zijn gedemonteerd. Al deze producten krijgen via onze Circulaire Hubs een nieuwe bestemming. De overige materialen worden op locatie gescheiden voor hoogwaardige recycling.
 
Onze circulaire aanpak heeft een positieve impact qua duurzaamheid én leidt tot financieel voordeel voor de opdrachtgever. Stortkosten zijn namelijk voorkomen en de opbrengstwaarde van de producten en materialen zijn in mindering gebracht op de aanneemsom.
 
Naast de stripwerkzaamheden voeren wij ook constructieve ingrepen uit voor de aanstaande nieuwbouw. Zo maken we sparingen voor een lift en verwijderen we een deel van de bestaande gevel.

3501