Moreelsepark Hoog Catharijne Utrecht

Moreelsepark Hoog Catharijne Utrecht

Na een grootschalige renovatie in 2019-2020 is Adex Groep onlangs gestart met de volgende fase in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht welke in eigendom is van KLEPIERRE management BV.

In opdracht van Dura Vermeer zijn wij gestart met onze werkzaamheden. Inpandig verwijderen wij de plafonds, binnenwanden, afwerkvloeren, diverse installaties en demonteren wij een staalconstructie met houten tussenvloer voor 100% hergebruik.

Bij al deze werkzaamheden houden we rekening met zowel winkeliers als het winkelende publiek. De winkels van #HoogCatharijne blijven tijdens de renovatie geopend wat betekent dat wij rondom het winkelende publiek en openingstijden heen werken om de overlast zoveel als mogelijk te beperken.

Om het nog een tikkeltje spannender te maken mogen wij ook aan de slag langs het meest drukke fietspad van #Utrecht. Aan de buitenzijde van het winkelcentrum zagen wij ca 200mtr aan betonnen gevelpanelen waarna deze worden afgehesen. Hierbij hebben wij aandacht voor zowel de locatie als de beperkte ruimte. Complexe puzzels noemen wij mooie uitdagingen!

In een van de afleveringen over ons bedrijf in #RTL #Transportwereld hebben we hier ook gefilmd! Zie aflevering 1, te vinden via www.adex.nl

Tot medio juni zie je onze collega’s hier aan het werk.

3572