BNG Kantoorpand Den Haag

BNG Kantoorpand Den Haag

Medio maart zijn we aan de #Koninginnegracht in #DenHaag gestart met een binnenstedelijk project voor onze opdrachtgever BNG. Adex Groep gaat het BNG kantoorpand compleet leeghalen en casco opleveren. De sloopwerkzaamheden zijn nodig in aanloop naar een grootschalige renovatie! BNG gaat een duurzame en toekomstbestendige werkomgeving creĆ«ren.
 
BNG vond het belangrijk om zoveel mogelijk materialen van hun pand een tweede leven te geven. Gespecialiseerde demontageteams van Adex Groep zijn nu voor deze opgave aan de slag. Een bijzondere actie van circulair hergebruik zijn de zonnepanelen en de ca. 125 aluminium kozijnen met ramen. Ook worden in samenwerking met OPNIEUW! vloeren de ca 6.000 m2 vloertegels verwijderd en schoongemaakt voor hergebruik. Onbruikbare tegels worden versnipperd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. 
 
Onze werkzaamheden zijn onder meer het verwijderen van wanden, vloerafwerking en installaties. Ook de bestaande kluizen met wanden van 400 mm beton en ca. 585 m2 aan vloersparingen in betonnen vloeren van 250 mm dik maken onderdeel uit van onze opdracht.

3571