Groot project in thuisstad Harderwijk

Groot project in thuisstad Harderwijk

5 december 2023

Ook in thuisstad Harderwijk zijn wij zichtbaar met onze machines en collega’s. Binnenkort start Adex Groep met werkzaamheden aan het Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk; Een zorgomgeving die 24/7 in bedrijf is.
 
Binnen het ziekenhuis worden vanaf begane grond tot de 3e verdieping de vleugels west en oost gerenoveerd. We starten het project met het verwijderen van het asbest. Vervolgens wordt de hele vleugel gestript en kaal opgeleverd. Onze werkzaamheden vinden plaats terwijl de aangrenzende vleugels in gebruik blijven.

Ook gaan we diverse constructieve aanpassingen uitvoeren. Daarbij worden onder andere sparingen in de vloer gemaakt. Door het zagen van deze gaten in plaats van hakken wordt fors minder geluid, en dus potentiele overlast, veroorzaakt.
 
Nadat wij één vleugel hebben opgeleverd zal onze opdrachtgever Goossen Te Pas (onderdeel van Volker Wessels en gespecialiseerd in ziekenhuisbouwwerkzaamheden) de betreffende vleugel weer opbouwen. Nadat vleugel west weer in gebruik is genomen zullen wij medio 2025 in vleugel oost dezelfde werkzaamheden uitvoeren.
 
Met onze goede ervaringen bij het Slotervaartziekenhuis en de opdrachtgever Goossen Te Pas zullen wij hier onze expertise met gekwalificeerde collega’s opnieuw inzetten.

3448