Retail

Renovatie- en verbouwsloopwerken voor (grote) retail locaties
Retail

Adex Groep heeft veel ervaring met renovatie- en verbouwsloopwerken voor (grote) retail locaties. Supermarkten en grote warenhuizen krijgen met enige regelmaat een totale make-over of verandering van formule. Dit zijn altijd logistiek complexe trajecten met strakke tijdplanning. Door onze ervaring, en omdat wij werken met het modernste materieel, zijn wij vaste partner voor diverse grote winkelformules.

Altijd een krappe planning

´Tijd is geld` is zeker van toepassing bij de renovatie van retail. Elke bouw dag betekent immers omzetverlies. Daarom is de renovatie van een retail locatie altijd gekoppeld aan een strakke en ambitieuze planning. Dit is voor Adex Groep geen probleem, want wij werken namelijk goed onder tijdsdruk zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit en veiligheid. Met ervaren medewerkers en een veelzijdig assortiment aan modern sloopmaterieel, klaart Adex Groep elke klus.

Aandacht voor transportbewegingen

Retailvastgoed is vaak gelegen op drukke locaties. Zo zijn er veel fietsers, wandelaars en automobilisten. Ook zijn omliggende panden vaak volop in bedrijf. Adex Groep stemt haar werkwijze hierop af. We rijden bijvoorbeeld niet in de spitsuren en maken gebruik van verkeersregelaars om de in- en uitrit van het werkterrein veilig te houden. Vaak een hele klus als je bedenkt hoeveel vrachtauto´s nodig zijn om alle vrijkomende materiaalstromen af te voeren.

Circulair

Vanuit onze circulaire werkwijze maakt Adex Groep optimaal gebruik van de aanwezige materialen. Dit kan leiden tot direct hergebruik van gebouwonderdelen, zoals sanitair of (binnen)deuren, of tot het gebruik van grondstoffen uit de oudbouw in de nieuwbouw. In alle gevallen loont het om zo vroeg mogelijk aan tafel te zitten. Immers; Om de best passende techniek te kiezen en zoveel mogelijk grondstoffen uit een pand te winnen is samenwerking en voorbereiding nodig. Onze unieke aanpak betekent een zo laag mogelijke belasting van het milieu en kostenvoordeel voor onze opdrachtgevers.

Circulair

Asbest

Adex Groep heeft het “procescertificaat asbestverwijdering” en daarmee bevoegd om asbest te saneren. We hebben ruimte ervaring, van eenvoudige asbestsanering tot complexe industriële asbestsaneringen.

Lees meer over onze asbest en milieu diensten